Samarbetspartners

En mycket komplett samarbetspartner inom
bygg, snickeriverkstad och rörläggeri.
Företaget är ISO 14001 och 90001 certifierade. Dom har ramavtal inom samtliga bygg delar med Göteborgs upphandlingsbolag, och utför arbeten med de flesta förvaltningar och Fastighetsägare i och runt Göteborg.

Hå-Ge El är en komplett elinstallatör som utför samtliga elinstallationer i branchen, företaget är miljödiplomerade hos Miljöförvaltningen i Göteborg, och har ramavtal med Göteborgs upphandlingsbolag, deras kunder är de kommunala och privata fastighetsägarna och de flesta byggföretagen i regionen, dom utför även uppdrag för privata kunder.

JIR Måleriservice är ett kunnigt företag som utför de flesta måleriuppdrag i branchen, dom är miljödiplomerade av Miljöförvaltningen i Göteborg och har avtal med Göteborgs upphandlingsbolag och Förbo i Lerums kommun.Deras stora kunder är de kommunala bostadsbolagen i Göteborg och P-bolaget i Göteborg och övriga kunder i regionen.

Uppdaterad 2009-02-26

nyheter

2013-04-03

KUNDER

Metodförstärkning AB,s kunder är Statliga och kommunala förvaltningar, NCC, Peab, Skanska, Markbygg AB, Ivar Kjellbergs bygg AB, Vägverket, Banverket, Bostadsbolaget i Göteborg,Carlbergs,L-P Entreprenad,Lerums Kommun,Kungsbacka Kommun, privata fastighetsägare, Kyrkoförvaltningar, Astra . Bostadsrättsföreningar och privata kunder som behöver ha arbeten utförda inom våra arbetsområden.

2013-04-03

Temporär titel

Våra pågående objekt är.
BERGFÖRSTÄRKNING:
Bergförstärkning,(E:45),Nol,Nödinge(NCC),Bohus (SKANSKA), Bergförstärkning Tunnel Älvängen(PEAB), Bergförstärkning Eriksberg(NCC),Bergförstärkning Velanda (PEAB),,Bergförstärkning,(Oden)Bergförstärkning Eidergatan(SKANSKA)Bergförstärkning Alingsås-Norsesund(PEAB,
FUKTSANNERING.
Betongernovering NCC(Gbg Bostadsbolag),Tjolöholms Slott,P-hus Haga(Gbg Bostadsbolag),

Miljödiplomering